Talent Analytics

Meer bronnen, meer diepgang

Met een Talent Analytics-rapport over uw doelgroep krijgt u diepgaand inzicht in alle factoren die van belang zijn bij het werven van schaarse doelgroepen op de arbeidsmarkt. We combineren onze data met die uit vele andere, ook internationale bronnen.

Lees meer »

Imago onderzoek

Wie denken ze wel dat jullie zijn?

Het imago van een bedrijf of organisatie als werkgever is mede-bepalend voor de kwaliteit van de sollicitanten. Met een Imago onderzoek weet u hoe de arbeidsmarkt over uw bedrijf of organisatie denkt. Strookt met de werkelijkheid? En: op welke punten zou dat imago versterkt kunnen worden? We doen dit o.a. voor Ahold en voor de Politieacademie.

Lees meer »

Internationaal werven

Diepgaand internationaal onderzoek.

Grootschalig internationaal onderzoek van Intelligence Group naar de arbeidsmarkt in 45 landen maakt internationaal recruiten mogelijk. Met Global Recruitment Channels hebben we een eenvoudig te gebruiken online tool. Met Internationale Talent Analytics combineren we onze data met die uit andere bronnen om de markt haarscherp in kaart te brengen.  

Lees meer »

Employability-scans

Periodieke check-up van uw organisatie

Omdat we de arbeidsmarkt voortdurend analyseren, weten we wat de kansen van elke denkbare groep zijn. Een employability-scan van uw organisatie laat zien welke afdelingen en/of functiegroepen een sterke of zwakke positie op de markt hebben. De scan is het fundament voor strategische personeelsplanning en brengt uw positie in kaart bij (dreigende) boventalligheid of (dreigende) schaarste.

Lees meer »

Een voorproefje van ons werk?

Bekijk onze publicaties

In onze downloads-sectie vindt u een gevarieerd aanbod aan publicaties van Intelligence Group. Een deel daarvan kunt u direct gratis downloaden! Wilt u meer weten, neem dan contact op via info@intelligence-group.

Lees meer »

Intelligence Group: 100% arbeidsmarkt!

Volg ons via social media

...en ontvang hierbij interessante extra's

Inschrijving nieuwsbrief

Ontvang elke maand het laatste nieuws

Klanten

Kijk hier voor onze klanten

sluiten