Werven op basis van Talent Analytics

Met een Talent Analytics-rapport over uw doelgroep krijgt u diepgaand inzicht in alle factoren die van belang zijn bij het werven van schaarse doelgroepen op de arbeidsmarkt. Ook internationaal (uit 45 landen).

Meer lezen over Talent Analytics en het voorbeeldrapport bekijken?

Ga naar de Talent Analytics pagina

Lees meer »

Visvijver vergroten

Imago- en doelgroeponderzoek

De Politieacademie werft personeel voor de Nederlandse Politie en is tegelijkertijd een opleidingsinstituut. Wat betekent het voor de 'visvijver' als de Politie zich niet alleen als werkgever, maar ook als opleider profileert? Intelligence Group heeft dit voor De Politieacademie onderzocht.

Lees meer »

Internationale recruitment

Diepgaand internationaal onderzoek.

Grootschalig internationaal onderzoek van Intelligence Group naar de arbeidsmarkt in 45 landen maakt internationaal recruiten mogelijk. Wij gaven een presentatie over dit thema voor, en verrichtten onderzoek bij de internationale organisatie Alexander Mann Solutions.

Lees meer »

Status van het Employer Brand

Een strategisch partnership met Ahold.

Sinds 2008 doet Intelligence Group in Nederland onderzoek naar het Employer Brand van Ahold. Sinds kort doen we dit ook in het buitenland. Een strategische samenwerking tussen Ahold en Intelligence Group.

Lees meer »

Een voorproefje van ons werk?

Bekijk onze publicaties

In onze downloads-sectie vindt u een gevarieerd aanbod aan publicaties van Intelligence Group. Een deel van deze publicaties kunt u direct gratis downloaden!

Lees meer »

Volg ons via social media

...en ontvang hierbij interessante extra's

Inschrijving nieuwsbrief

Ontvang elke maand het laatste nieuws

Bel of mail ons

Tel: 010 280 90 10 of stuur een E-mail »

Onze klanten & klantcases

Bekijk alles »

Intelligence Group is hét onderzoeks- en adviesbureau voor doelgerichte arbeidsmarktcommunicatie en (internationale) recruitment.

sluiten