Onze zusterbedrijven

Campaign Group

Campaign Group is een jobmarketingbureau en levert een trefzekere bijdrage aan het vervullen van vacatures. Op de korte of lange termijn. Voor makkelijke of moeilijke vacatures. Voor bekende of onbekende werkgevers. Linksom of rechtsom. Campaign Group vergroot wervingskracht met slimme en onderbouwde arbeidsmarktcommunicatie.

Campaign Group is begin 2009 opgericht en ontstaan vanuit Intelligence Group. Campaign Group werkt met een ambitieus en divers team en maakt - met een eigen kijk op het vakgebied - het verschil voor uiteenlopende organisaties.

Wat Campaign Group voor u kan betekenen is u ondersteunen bij effectieve werving en arbeidsmarktcommunicatie. Met als missie: uw wervingsbehoefte nu of op termijn vervullen. Hiervoor biedt Campaign Group verschillende oplossingsrichtingen, zoals wervingscampagnes, structureel uitbesteden van recruitment, employer branding, recruitmentsites en social media projecten, die vanzelfsprekend altijd op maat worden ingevuld.

Academie voor arbeidsmarktcommunicatie

Met jaarlijks meer dan 50 open inschrijvingstrainingen en talloze incompany sessies is de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, werving en e-recruitment.

Sinds de oprichting in 2006 hebben al vele duizenden professionals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitment, werving&selectie, HR en P&O zich laten inspireren door een of meer trainingen uit het brede cursusprogramma. De trainingen van de Academie helpen professionals hun kennis te vergroten en deze direct toe te passen in hun dagelijkse praktijk.

Deelnemers van de Academie profiteren van vele voordelen. Zo ontvangen zij gratis een (half)jaarabonnement op het vakmagazine Werf& en zijn zij kosteloos welkom op het spraakmakende en inspirerende vakevent De Wereld Werft.
De Academie inspireert, brengt vakgenoten met elkaar in contact en houdt hen ook in de toekomst op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

sluiten