Onze zusterbedrijven

Hogeschool voor Recruitment

Met de sterk aantrekkende vraag naar recruiters en het sterk afgenomen aanbod van recruiters, is er een gat ontstaan in vraag en aanbod. Parallel daaraan is het een specialistisch vakgebied en de laatste jaren zeer veranderd. Dit onder andere door het gebruik van social media, de impact van mobile, nieuwe recruitment software en technieken en recruitmentdata. De vraag naar een vakbekwame opleiding is dan ook groot. ARTRA, Intelligence Group en Jet Consultancy hebben in samenspraak en met de ondersteuning van een groot aantal gespecialiseerde partners in de wereld van recruitment en arbeidsbemiddeling, het initiatief genomen om een nieuwe opleiding te starten voor vakbekwame recruiters: Hogeschool voor Recruitment.

Academie voor arbeidsmarktcommunicatie

Met jaarlijks meer dan 50 open inschrijvingstrainingen en talloze incompany sessies is de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, werving en e-recruitment.

Sinds de oprichting in 2006 hebben al vele duizenden professionals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitment, werving&selectie, HR en P&O zich laten inspireren door een of meer trainingen uit het brede cursusprogramma. De trainingen van de Academie helpen professionals hun kennis te vergroten en deze direct toe te passen in hun dagelijkse praktijk.

Deelnemers van de Academie profiteren van vele voordelen. Zo ontvangen zij gratis een (half)jaarabonnement op het vakmagazine Werf& en zijn zij kosteloos welkom op het spraakmakende en inspirerende vakevent De Wereld Werft.
De Academie inspireert, brengt vakgenoten met elkaar in contact en houdt hen ook in de toekomst op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Nr29

Nr29 is een gespecialiseerd bureau op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Geen creatief bureau, maar een bureau dat werkgevers begeleidt en helpt bij de regie krijgen en voeren over hun arbeidsmarktcommunicatie. Want als werkgever moet u zelf uw arbeidsmarktcommunicatie regisseren vindt Nr29.

Meurs HRM

Zelfregie is de kern. Mensen de ruimte geven om te doen waar ze het beste in zijn. Dat kan als ze bereid zijn verantwoordelijkheid te nemen voor continuïteit en duurzaamheid. Om daar te komen is lef nodig. Meurs HRM helpt organisaties om ondernemerschap, verantwoordelijkheid en eigenaarschap terug te geven aan medewerkers, zonder continuïteit in gevaar te brengen. 

AcademicTransfer

Sinds 1997 publiceert Academic Transfer alle wetenschappelijke vacatures van de non-profit onderzoeksinstellingen, universiteiten en universitair medische centra in Nederland. De laatste jaren wordt dit complete aanbod aangevuld met vacatures uit het bedrijfsleven waar men ook naarstig op zoek is naar onderzoekstalent.

Belangrijkste doel is het bieden van het complete aanbod van promotieplaatsen, onderzoeks- en postdoc posities, assistent-, associate en full professors.

NRC Carriere

NRC Carrière is het arbeidsmarktplatform van NRC Media, de uitgever van onder andere NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl. Via NRC Carrière kun je op de hoogte blijven van belangrijk nieuws in jouw vakgebied en natuurlijk een nieuwe baan vinden bij een topwerkgever.

Voor Tekst

Voor Tekst is het tekstbureau voor vacatureteksten en arbeidsmarktcommunicatie. De tekstschrijvers van Voor Tekst begrijpen als geen ander dat een vacature zichzelf moet verkopen aan die ene juiste persoon. Liever drie goede reacties dan vijftig middelmatige is het devies.

Naast het schrijven van vacatureteksten helpt het tekstbureau corporates, intermediairs en jobmarketeers met content voor werkenbij-websites, e-mail-templates, employer branding en social media. Op professionele en eigen wijze vinden zij de juiste woorden.

 

Participatiewerkt.nl

Participatiewerkt.nl is dé eerste en enige vacaturebank voor de participatiewet. Participatiewerkt.nl is een vacaturebank dat zich volledig richt op de Participatiewet-doelgroep. Participatiewerkt.nl biedt werkgevers een podium om te laten zien welke acties zij nemen om te voldoen aan de Participatiewet. Dat varieert van het plaatsen van vacatures tot en met bedrijfsprofielen, open sollicitatie mogelijkheden en veel meer mogelijkheden.

sluiten