Seminar: Arbeidsmarkttrends in finance

Financials aantrekken was al niet makkelijk, maar in de huidige arbeidsmarkt wordt dat alleen maar lastiger. Schaarste neemt toe, wervingstechnieken veranderen, talent is steeds lastiger te verleiden en de arbeidsmarktconcurrentie neemt toe.

Tijdens dit speciale seminar van Intelligence Group en Finance.nl gaan we in op de arbeidsmarkttrends en ontwikkelingen (bij het werven) van finance professionals en zoomen we in op recruitment- en wervingstrends speciaal voor de doelgroep, zoals:

 • Hoe bereik en beweeg je financials?
 • Welke recruitmenttech trends zijn relevant?
 • Hoe gebruik je data om beter te werven?
 • Best practices?

Het programma

12:30     Inloop & broodje

13:15     Welkom door Rienke Vingerling, Manager Finance.nl

13:25     Arbeidsmarkt- en recruitmenttrends finance professionals

Geert-Jan Waasdorp geeft op basis van arbeidsmarkt- en doelgroepinformatie een update van de laatste stand van arbeidsmarktzaken me betrekking tot financials. Onderwerpen zijn onder andere:

 • Wie zijn schaars en worden schaarser?
 • Hoe kun je de doelgroep bereiken & bewegen?
 • Hoe zit het met de kwaliteit van het verleiden?
 • Data Driven recruitment van financials?
 • De 5 belangrijkste trends waar je rekening mee moet houden om de ‘war for talent’ te winnen.

14:25     Break

14:45     Trends in Recruitment Tech in het werven (van financials)          

Mark van Buuren is een van de oprichters en MD van het in arbeidsmarktcommunicatie gespecialiseerde bureau Maximum. Geboren met een digitaal gen waardoor innovatie en het integreren van technologie, marketing en communicatie een vanzelfsprekendheid is. Maximum heeft kantoren in Capelle aan den IJssel en Amsterdam en werkt met een team van ruim 30 specialisten voor onder andere Defensie, Belastingdienst, Deloitte, McDonalds, ING en Enexis.

15:30     Best Practice

               Een aansprekende case van het succesvol werven van financials

16:15     Korte break

16:25     Jammen van wervingscases

Deelnemers kunnen van tevoren hun vragen & cases insturen. Enkele daarvan worden vervolgens plenair besproken, geanalyseerd en oplossingsrichtingen aangedragen. De hele zaal mag mee doen. De sessie staat onder leiding van Geert-Jan Waasdorp  

17:15     Afronding & borrel

Deelnemen?

Er is maximaal plaats voor 125 personen (vol=vol) in de Rotterdam Science Towers. Kosten zijn 99 euro en tot uiterlijk 2 weken van tevoren kan kosteloos geannuleerd worden. Een plekje reserveren kan door de volgende gegevens te mailen naar zara@intelligence-group.nl

 1. Bedrijfsnaam + adres
 2. Naam van de deelnemers
 3. Factuurgegevens (eventueel PO/ordernummer)
 4. E-mail adres voor de factuur
 5. Je wervingscase. Een case mag uit allerlei vragen bestaan, van in welke andere landen op de wereld zou ik deze personen kunnen vinden tot en met wat is het gemiddelde salaris of waar studeren ze af.