Arbeidsmarktkansen vergroten

Inzicht in arbeidsmarktkansen, perspectief, kansrijke functies en opleidingen/skills bieden u de basis voor strategisch personeels- beleid, arbeidsmarktgerichte loopbaantrajecten en persoonlijke ontwikkeling.

Employability analyse voor organisaties

Grip op de externe arbeidsmarkt is een belangrijke basis voor strategische personeelsplanning en de ontwikkeling van de medewerker van de toekomst. Met onze arbeidsmarktdata biedt u kansen en mogelijkheden voor medewerkers en vergroot u inzetbaarheid intern en extern.

lees meer

Individueel arbeidsmarktkansenrapport

Met onze data geven we mensen een duidelijk beeld van hun huidige arbeidsmarktpositie. Dat is het startpunt van mobiliteit en ontwikkeling. En het begin van beweging. 


 

lees meer

E-learning Zo vind je een baan!

De komst van internet heeft de spelregels op de arbeidsmarkt veranderd. En dat heeft invloed op de manier waarop mensen effectief solliciteren. Naast onze arbeidsmarktdata bieden we een activerende e-learning voor werkzoekenden, ter ondersteuning van loopbaanprofessionals bij een arbeidsmarktgerichte loopbaanaanpak. 

lees meer

Interesse in een inspirerende arbeidsmarktlezing van een van onze professionals?


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

iG! denkt echt met ons mee bij het vergaren van de juiste informatie om goede beslissingen t.a.v. onze werving en selectie te kunnen nemen. Daarmee zijn ze eerder een partner dan een leverancier voor ons.

Rob Pauw PostNL