Intelligence Group
100% Arbeidsmarkt

Onze arbeidsmarktdata is het startpunt om de juiste medewerkers te vinden, te behouden en naar nieuw werk te begeleiden. We vertalen data in bruikbare en innovatieve tooling. Zo komt u tot de beste recruitment- en employability strategieën. 

Onze nieuwste innovatie: De Vacature Verbeteraar

Slimmer werven met arbeidsmarktdata

Onze arbeidsmarktdata geeft direct antwoord op vragen over o.a. wervingshaalbaarheid, belangrijkste wervingskanalen, belangrijkste wervingsregio’s en pull-factoren. Zo bereikt u sneller en gerichter het (schaarse) talent dat u zoekt.

lees meer

Arbeidsmarktkansen vergroten

Inzicht in arbeidsmarktkansen, perspectief, kansrijke functies en opleidingen/skills bieden u de basis voor strategisch personeels- beleid, arbeidsmarktgerichte loopbaantrajecten en persoonlijke ontwikkeling.

lees meer

Onderzoek & masterclasses

Het verbeteren van uw employer brand, candidate experience, internationale werving en mobiliteitsvraagstuk vraagt om maatwerkonderzoek. Samen kijken we naar de best passende oplossing voor uw vraag.
 

lees meer

Interesse in een inspirerende arbeidsmarktlezing van een van onze professionals?


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Inzichten vanuit data en onderzoek worden steeds meer een integraal aspect van HR. Intelligence Group is met haar kennis en ervaring een uitstekende partner hierin!

Frank Roders Compagnon