Intelligence Group
100% Arbeidsmarkt

Onze arbeidsmarktdata is het startpunt om de juiste medewerkers te vinden, te behouden en naar nieuw werk te begeleiden. We vertalen data in bruikbare en innovatieve tooling. Zo komt u tot de beste recruitment- en employability strategieën. 

Onze nieuwste innovatie: De Vacature Verbeteraar

Slimmer werven met arbeidsmarktdata

Onze arbeidsmarktdata geeft direct antwoord op vragen over o.a. wervingshaalbaarheid, belangrijkste wervingskanalen, belangrijkste wervingsregio’s en pull-factoren. Zo bereikt u sneller en gerichter het (schaarse) talent dat u zoekt.

lees meer

Arbeidsmarktkansen vergroten

Inzicht in arbeidsmarktkansen, perspectief, kansrijke functies en opleidingen/skills bieden u de basis voor strategisch personeels- beleid, arbeidsmarktgerichte loopbaantrajecten en persoonlijke ontwikkeling.

lees meer

Onderzoek & masterclasses

Het verbeteren van uw employer brand, candidate experience, internationale werving en mobiliteitsvraagstuk vraagt om maatwerkonderzoek. Samen kijken we naar de best passende oplossing voor uw vraag.
 

lees meer

Interesse in een inspirerende arbeidsmarktlezing van een van onze professionals?


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Als je dagelijks veel energie stopt in het ontwikkelen van Employer Brands, dan is het heerlijk om met mensen als Geert-Jan Waasdorp te werken. Dat levert weer energie op door de gedeelde liefde voor het vak. Daarbij is IG niet alleen een kennisbron, maar vooral een inspiratiebron. Niet voor niets dat we met IG congressen als VersBloed en EnjoyEmployability hebben georganiseerd om het vak verder te brengen. En natuurlijk samen onze klanten nog beter te kunnen servicen en inspireren.

Hans Kroonen Steam