Onderzoek & masterclasses

Het verbeteren van uw employer brand, candidate experience, internationale werving en mobiliteitsvraagstuk vraagt om maatwerkonderzoek. Samen kijken we naar de best passende oplossing voor uw vraag.
 

Employer Branding

De Employer Branding en Candidate Experience onderzoeken zijn het startpunt van de versterking van uw werkgeversmerk. U weet wat ze belangrijk vinden bij de selectie van een (nieuwe) werkgever. Wat u kunt doen om de match tussen u en uw arbeidsmarktdoelgroepen te vergroten. En hoe u van uw sollicitanten ambassadeurs maakt. 

lees meer

Maatwerkonderzoek

Intelligence Group is 100% arbeidsmarkt. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over het gebruik van arbeidsmarktdata- en informatie, het koppelen van databronnen en het ontwikkelen van producten voor (internationaal) recruitment en employability. Samen met u kijken we graag naar een passende oplossing voor uw vraagstuk. 

lees meer

Masterclasses

Al sinds 2003 is iG! 100% arbeidsmarkt. We zijn koploper op gebied van recruitment, employability en arbeidsmarkt- communicatie. En blijven onszelf continu opnieuw uitvinden. We delen onze kennis op het gebied van recruitment, employability en arbeidsmarktcommunicatie graag met vakgenoten, professionals en medewerkers.

lees meer

Interesse in een inspirerende arbeidsmarktlezing van een van onze professionals?


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Onderzoek zoals dat is uitgevoerd door Intelligence Group geeft een goed inzicht in het krachtenveld waarbinnen internationale recruitment tot stand komt.

Adam Lawrence Alexander Mann Solutions