Referenties

“Het dashboard START ‘Staffing Tracking Analysis Report Tool’’ geeft onze klanten meer visuele inzage op de inzet van Flex Arbeid en ondersteunt in het maken van het juiste beleid rondom Vast en Flex naar de toekomst.”

Staffing MS

"The result is an interactive dashboard, in which anyone in the organization of Cognizant throughout Europe can actively work with the latest local labor market information to recruit highly qualified IT professionals."

Cognizant

"De wegwijs is een eerste digitalisering binnen het vakgebied HR en daar zijn we best trots op. De arbeidsmarktdata wordt laagdrempelig en aantrekkelijk aangeboden en medewerkers maken hun eigen keuzes: ben ik nog op de juiste weg of wordt het tijd voor een andere route? Voorheen was dit vaak onderdeel van een coachingstraject. Overigens hebben we niet het idee dat de wegwijs een vervanging is van coaching. Het biedt juist aanleiding tot meer verdiepende gesprekken."

Gemeente Rotterdam

"Deze opdracht is een mooi voorbeeld van hoe de combinatie van diverse databronnen en slimme analysemethoden resulteert in hele concrete resultaten waarmee PostNL haar werving heeft verbeterd."

PostNL