Slimmer werven met arbeidsmarktdata

Onze arbeidsmarktdata geeft direct antwoord op vragen over o.a. wervingshaalbaarheid, belangrijkste wervingskanalen, belangrijkste wervingsregio’s en pull-factoren. Zo bereikt u sneller en gerichter het (schaarse) talent dat u zoekt.

Doelgroepinformatie op de arbeidsmarkt

Doelgroepinformatie vormt de basis voor iedere succesvolle recruiter. Middels onze dashboards en rapporten krijgt u gedetailleerd inzicht in het bereiken en bewegen van alle gewenste arbeidsmarktdoelgroepen. Met deze kennis maakt u het verschil in het aantrekken van (moeilijk te werven) talent.

lees meer

Arbeidsmarktdashboards

Onze arbeidsmarkt dashboards bieden u altijd actuele en betrouwbare doelgroep- en marktinformatie die de juiste verwachting schetst bij vacaturehouders en direct kan worden vertaald in de recruitmentaanpak.

lees meer

VacatureVerbeteraar

Verbeter uw vacatureteksten op basis van de belangrijkste beweegmotieven van uw doelgroep. Bereik de juiste mensen, met de juiste boodschap. 

 

lees meer

Interesse in een inspirerende arbeidsmarktlezing van een van onze professionals?


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

iG! denkt echt met ons mee bij het vergaren van de juiste informatie om goede beslissingen t.a.v. onze werving en selectie te kunnen nemen. Daarmee zijn ze eerder een partner dan een leverancier voor ons.

Rob Pauw PostNL